A szegélykő ára megéri!

szegélykő ár

A szegélykő ára kimondottan kedvező, de még abban az esetben is megéri, ha drágább, hiszen elengedhetetlen a térkőfelületek tartósságához és esztétikus megjelenéséhez!

A térkő önmagában csak rövid ideig tartja meg azt a mintát, amelyben lerakták; a terhelés hatására hamar elkezd fellazulni, majd szétcsúszni, és ezzel nem csak az esztétikus megjelenését veszíti el, de veszélyes is lesz rajta közlekedniA szegélykő ezt akadályozza meg azáltal, hogy az oldalirányú nyomást elnyeli, vagyis megtámasztja a térköveket.

Éppen ezért éri meg kifizetni a szegélykő árát – ami amúgy csekély, a térkő árának töredéke, különösen, hogy jóval kevesebbre van belőle szükség. Ezt azonban még lehetséges fokozni: a szegélykő nélkül a javítási költségek a szegélykő árának sokszorosát is elérhetik, tehát semmiképp sem érdemes megfeledkezni róla!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne a szegélykő árával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS