Beton térkővel a kert új díszt kap. Az esztétikus burkolat készülhet betonból is, többféle formában és színben egyaránt.

A térkőnek nem kell kiszorítania minden zöldet a kertből és az udvarról. A beton és a gyep a többi növénnyel alkothat harmóniát is.  A beton térkő a szürke beton megbízhatóságával jelenik meg a burkolatban, de többet tud nyújtani annál. Az egyes, formázott, méretezett és színezett térkövekből esztétikus burkolatot lehet kirakni. Ahelyett, hogy a teljes teret lebetonozza, inkább tervezze meg, hogy milyen mintával készüljön a burkolat! A gyep és a burkolat különböző arányban jelenhet meg a kertben vagy az udvaron. A megvásárolt beton térkő lerakása és a felszedése is egyszerűen történik, problémák nélkül.

A beton térkövet kiváló minőségben gyártva tudja tőlünk megrendelni. Olyan kültéri burkolattal egészítheti ki az ingatlanát, ami évekkel később is szép marad és ami nem megy tönkre az időjárás vagy a használat miatt. Érdeklődjön a termékeinkről az egyik, feltüntetett elérhetőségünkön!

AJÁNLATKÉRÉS