A térkövek egyik szemrevaló képviselője az Infinity kombi térkő. Ez a térkő típus nem véletlenül annyira népszerű az általunk forgalmazott térkövek között. A kínálatunkban szereplő térkő típus jellegzetessége, hogy három,különböző méretű térkőből áll, amit szabadon lehet variálni a telepítés során.

A három eltérő méretű térkőből változatos kombinációk születhetnek, amik megadják a kész burkolat egyediségét. Az egyforma kövek egymás mellé rakott sora nagyon monoton és egyhangú, ezt az unalmat lehet feloldani az Infinity kombi térkő használatával.

Az Infinity kombi térkő nemcsak a méretekkel játszik, hanem a színekkel is. A választékban szürke, barna melírozott, antracit melírozott, fekete-fehér melírozott és fehér-barna árnyalatokban sorjáznak a térkövek. Esztétikusak, tartósak, időtállóak egyszerre. Az Infinity kombi térkő az Ön udvarára is tökéletesen illik!

Az Ön számára is készülhet természetes hangulatú, egyedi, stílusos burkolat térkövekből. Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén és tekintse meg kínálatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS