Az Infinity térkőcsalád csodásan illik egy mediterrán stílusban megálmodott ingatlanhoz! A mediterrán életérzés sokakat rabul ejt és szívesen költöznek ennek a jellegzetes stílusnak a jegyében épült házba is. Az ilyen ingatlannak a környezetét is érdemes hasonló hangulatban kialakítani, hogy teljes legyen az összhatás kívül és belül is.

Az Infinity térkőcsalád tökéletesen illik a mediterrán épületek udvarára, szépen ki lehet vele egészíteni a kertet. A térkövek már önmagukban sem stílusidegenek, hiszen a kis, hangulatos, macskaköves utcák és terek képét idézik. A szívósságuk, a könnyű kezelhetőségük és az esztétikus megjelenésük ideálissá teszi őket arra, hogy hosszú távon térburkolat válhasson belőlük.

Az Infinity térkőcsalád jellegzetes, meleg árnyalataival, terrakotta, narancs, sárga színeivel egy élénkebb burkolatot képvisel. Az ilyen térkövekből kirakott burkolat nem marad észrevétlen, de nem is harsány vagy ízléstelen. Egyszerűen és hangsúlyosan mediterrán, ami az íves ablakok, a kovácsoltvas részletek vagy a széles tető mindegyikével szépen harmonizál!

AJÁNLATKÉRÉS