Nem elégedett már a régi burkolatával, ami csorbítja a kertje szépségét? A legtöbbeket eltántorítja az ezzel járó költség és munka, de higgye el, megtérül, ráadásul tőlünk a minőséget is pénztárcabarát áron vásárolhatja meg! Váltsa unalmas szürke betonjárdáját Infinity térkőre!

Az Infinity térkő a betonnal szemben választható színű, a sötétebb árnyalatoktól a világosabbakig, így biztosan talál megfelelőt, ami harmonizál mind a kerti bútorok és dekorációk, mind a ház alapszínével és hangulatával. Az egybefüggő lapokkal szemben a térkövekből kirakhatóak különböző mintázatok, mint a futósoros, vagy a halszálka, így aki először jár Önnél, vagy csak a ház előtt halad el, le lesz nyűgözve! A térkő burkolat több évtizedes használatra lett tervezve, jól bírja a természeti hatásokat, nem pattogzik fel a felülete sem. További előnye, hogy elemenként rakható le, így, ha mégis történne vele valami, csak a sérült darabot kell cserélni.

Válassza az Infinity térkövet, legyen Önnek is mutatós és időtálló burkolata! Ha bármilyen kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

AJÁNLATKÉRÉS