Kerti szegélykőre lenne szüksége?

Kerti szegélykő

Kerti szegélykő segítségével nem csak a kert válhat rendezettebbé, de a térkövezett területek épsége is tovább fenntartható.

kerti szegélykő alapvetően a térkövezett utak és területek határolására szolgál, ennél azonban sokkal fontosabb szerepe is van. Az esztétikus, térkövezett területek épségét is óvja az által, hogy megtámasztja a szélső térköveket, ezzel egyben tartva a felületet. A kijelölés után első lépésként a szegélyköveket érdemes lerakni, így könnyebbé is válik a munka, amelynek elkészülte után a kerti szegélykövek a karbantartás során is segítséget nyújtanak – gondolunk itt a fűnyíró kvázi megvezetésére. Emellett a kerti szegélykövek akár virág-, vagy zöldségágyások kijelölésére is használhatóak, tehát mondhatjuk rájuk, hogy a kertben több területen is hasznosak lehetnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kerti szegélykövek iránt, tekintse meg kínálatunkat, válasszon, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS