Megalit antik térkő felhasználásával színes, esztétikus térkő burkolat készülhet kültérre. A térkő vásárlást kezdje nálunk, ha azt szeretné, hogy minőségi burkolat kerüljön a járdára vagy a kocsifelhajtóra, udvarra! Az ajánlatunkban szerepelnek az antik térkövek, amiket több változatban is gyártunk. Az egyik ilyen típust képviseli a Megalit antik térkő.

Megalit antik térkő attól különleges, hogy egyáltalán nem lesz egyhangú az a térkő burkolat, ami ezzel a térkővel készül. A látvány magáért beszél, egymással harmonizáló narancs, szürke árnyalatok és a monotonitást megtörő, háromféle méretű kövek egészítik ki a végleges burkolatot. A térkövek pontos lerakásához mintát is tudunk adni, illetve meghatározott színekben és számban állítjuk össze a raklapot úgy, hogy az egyes sorokba arányosan kerüljenek a kövek.

Ha bármilyen kérdése van a nálunk kapható termékekről, illetve a térkő vásárlásról szeretne tájékozódni, csak lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

AJÁNLATKÉRÉS