A kert, az udvar vagy kocsifelhajtó ugyanolyan igényes és egyedi burkolatot kaphat, ha a térkövet választja. A térkövek változatos kínálatát bizonyítja, hogy méretben, színben, formában is több típus elérhető közöttük.

Mi most a Megalit kombi térkövet mutatjuk be egy kicsit közelebbről. A Megalit kombi térkő akkor jó választás, ha a burkolatból nem a katonás egyformaságot részesíti előnyben, hanem jobban szeretne természetesebb hatású burkolatot látni. Ezzel a térkő típussal könnyedén meg lehet valósítani a kívánt hatást. A Megalit kombi térkő több méretben és színárnyalatban is kapható, a különböző méretű köveket pedig változatos mintákban lehet lerakni. A színárnyalatok és a méretek is váltakoznak, ebből születik meg az a hatás, mintha természetes felületen lépdelnénk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a térkő burkolat iránt és megtetszett Önnek a Megalit kombi térkő és a benne rejlő lehetőségek, keressen minket bizalommal! A megadott elérhetőségek egyikén több információt kérhet az általunk forgalmazott termékekről!

AJÁNLATKÉRÉS