Megéri a térkő árakkal számolni?

térkő árak

A térkő árakkal csak egyszer kell számolnia a megrendelőnek, ha inkább a burkolat mellett dönt és nem a füvesítést választja.

A zöldellő gyep csodás látvány ugyan, de ezért a kertért vagy udvarért meg is kell dolgozni. A füvesítéshez szükséges gyeptégla vagy fűmagok beszerzése nem az egyedüli költségét jelentik. A kialakítást követően a gondozás és a fenntartás is rendszeres vagy alkalmankénti összegek elköltésével jár együtt. Az öntözéshez használt víz, a kerti szerszámok, a trágya és a rovarok távol tartását segítő vegyszerek mind további tételként könyvelhetőek el.

Ezzel szemben térburkolatot telepíttetni csupán a kivitelezés és az anyagbeszerzés költségeivel jár együtt. A térköveket nem kell karbantartani, az alkalmankénti javításuk pedig költséghatékony, mert nem jár kéz a kézben a teljes burkolat cseréjével.

Döntsön egy igényesen kialakított, tartós és stílusos kocsibeálló, udvar mellett és használja ki a térkő burkolat minden előnyét! Növelje ingatlana értékét, javítson a ház és az udvar megjelenésén térkövekkel!

AJÁNLATKÉRÉS