A térburkoló kő sétálóutcához a legtökéletesebb alapanyag, amennyiben burkolat kell az utcához. A beton egy dekoratívabb formája jelenik meg a térövekben.

A megszokott beton burkolatú kialakítással ellentétben egy térkövezett sétálóutcának utánozhatatlan a hangulata. Kicsit mediterrán, könnyed sétára, ráérős beszélgetésre csábít. A térkő burkolat könnyen javítható, alakítható is. Ki lehet egészíteni növényekkel, amiknek kedvez a kialakítása. Előfordulhat, hogy közművek által lefektetett csöveket kell cserélni, javítani. A betont csúnyán fel kell törni és foltosan lehet csak javítani ehhez. A térköveket csupán a kellő mennyiségben fel kell szedni, majd visszahelyezni a munka végeztével.

Az is fontos szempont, hogy térkövezni nagy helyet igénylő burkoló gépek nélkül is lehet. Városi környezetben ennek komoly értéke van, mert lakóbarát kialakítást tesz lehetővé.

A burkolat szép és hibátlan marad éveken át, ha az alapokat minőségi térkövekkel rakják le. A mi kereskedésünkben megtalálja a térburkoláshoz szükséges termékeket.

AJÁNLATKÉRÉS