Azt hinné az ember, hogy térburkoló követ egyszerű vásárolni, hiszen csak meg kell nézni, hogy melyik tetszik, és annak alapján ki is tudjuk választani. Nos, ez sajnos tévedés, érdemes ennél egy kicsit jobban beleásni magunkat a témába.

Ha jó térburkoló követ szeretnénk választani, akkor tudnunk kell, hogy mekkora terhelésnek lesz kitéve a felület. Fog-e rajta autó járni, vagy csak egy kis kerti sétányt alakítanánk ki? Ha autóval is közlekednénk rajta, akkor legalább 6 cm vastagságú követ válasszunk. A jó térburkoló kő olyan színű, amilyen illik az otthonhoz. Ha szeretnénk valamilyen speciális mintát, akkor ennek alapján keressünk! Illetve azt is érdemes előre elhatározni, hogy antikolt legyen-e, vagy ne, bár alapvetően ezt is meghatározza otthonunk stílusa. Fontos, hogy a térburkoló kő jól bírja az időjárás viszontagságait, vagyis mindenképpen legyen fagyálló.

Röviden összefoglalva, ha jó térburkoló követ szeretnénk választani, akkor érdemes egy kicsit előre gondolkozni. Ne csak egy-két évre tervezzünk, hanem akár egy évtizedre is!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon kedvére kínálatunkból!

AJÁNLATKÉRÉS