Mindenki látott már gyephézagos térkövet, hiszen régóta használják közterületeken, autóbeállóknál, vagy áruházi parkolók esetében. Azonban a kertekben is kiváló megoldást jelent, ha nem szeretnénk egybefüggő betonfelületet, hanem egy kis zöldre vágynánk, miközben a térkő előnyeit is élvezni akarjuk.

A gyephézagos térkő ugyanis – mint ahogy a nevéből is kiolvasható – hézagos szerkezetű, és ezekbe a legtöbb esetben termőföld és fűmag kerül. Így a szilárd felület is elérhető, de a természetközeliség is megmarad valamennyire. Tökéletes kompromisszumot jelent a gyephézagos térkő használata a kocsifeljárón is, hiszen az autónak szüksége van a szilárd útburkolatra, de mégsem kell a füvet nélkülözni a garázstól a kapuig tartó szakaszon.

Sokan nem is gondolnák, de a gyephézagos térkő a fentiek mellett akár kerítésként is felhasználható, csupán a megfelelő rögzítésről kell gondoskodni. Amennyiben Ön is szeretne gyephézagos térkövet vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

AJÁNLATKÉRÉS