Egy frissen térkövezett terület a kertben gyönyörűen mutat, főleg, ha mellette a zöld környezetet is szépen rendben tartjuk. Azonban mint minden, a beton térkő is igényel némi törődést, ha azt szeretnénk, hogy hosszú évekig megőrizze eredeti állapotát.

Fontos, hogy tavasszal, amikor már tartósan jó az idő, eltávolítsuk róla a tél során felgyűlt szennyeződéseket, például az útszóró sót. Ezt megtehetjük akár nagynyomású mosóberendezéssel, de sok esetben elegendő egyszerűen csak alaposan lesöpörni a beton térkövet. Érdemes arra is figyelni, hogyha nehéz, esetleg éles tárgyakat mozgatnánk rajta, akkor azt próbáljuk inkább valamilyen gumikerekes szállítóeszköz segítségével! A beton térkövet célszerű impregnálni is, ezzel elkerülhetjük, hogy a véletlenül kiömlő folyadékok beleivódjanak és elszínezzék a felületüket. Ne használjunk hozzá savas tisztítószert, csak lúgosat!

A beton térkő hosszú ideig megőrzi szépségét, amennyiben egy picit odafigyelünk a használatára. Cégünktől csak a legjobb minőségű termékeket kaphatja, keressen minket bizalommal!

AJÁNLATKÉRÉS