térkövek virágkorukat élik, ami nem meglepő, hiszen esztétikusak, tartósak, és az óriási választéknak köszönhetően minden környezetbe megtalálhatjuk az odaillőt. A modern, Infinity térkövek használatával nem csak a színeket, hanem a mintákat is bátran kombinálhatjuk!

Az Infinity térkőcsalád mintáival izgalmassá tehetjük a nagyobb tereket, kihangsúlyozhatjuk a szegélyeket, és a szintbeli különbségeket. Kirakhatunk kockás, körkörös, szimmetrikus, vagy épp aszimmetrikus mintázatot, melyekkel könnyen felhívhatjuk a figyelmet a kert egy-egy szegletére. Varázslatos, akár mediterrán jellegű színekből is válogathatunk, amiknek köszönhetően a kertbe lépő egy teljesen új világban találja majd magát. Az Infinity térkő kiváló minőségű, ellenáll az időjárás viszontagságainak, tartós és egyenletes felületet biztosít nagyobb igénybevétel esetén is.

Tekintse meg referenciaképeinket, és válassza bátran Ön is az Infinity térkőcsaládot! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége az ideális választáshoz, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

AJÁNLATKÉRÉS