Nincs még egy olyan dekoratív burkolat, mint amilyen a térkő. A térkövek egyik nagy előnye, hogy nagyon változatos külsővel készülnek, ez köszönhető a sokféle térkő típusnak is. A térkő típusok között találunk formában, méretben, alapanyagban, színárnyalatban is többfélét.

A színes kínálatnak hála, két térkő burkolat között is nagy különbségek lehetnek stílusban és megjelenésben is. Amellett, hogy a térkő esztétikus, nem ez az egyetlen előnye. A térkövekről tudni kell, hogy a kialakításuk, anyaguk, bevonatuk is elősegíti, hogy a belőlük készült burkolat tartós legyen, kopásálló és biztonságos is. A burkolat felülete nem csúszik, a fagy nem tesz kárt benne. Az eredeti színét megőrzi és emellett különösebb karbantartást sem igényel. Amikor szükség van rá, fel lehet szedni egyenként és tetszés szerint áthelyezni vagy alakítani.

Akár az Infinity, a Vezúv vagy a Megalit térkőcsaládból válogat, elégedett lesz a kész burkolattal. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és ismerje meg térköveinket!

AJÁNLATKÉRÉS