Szeretné még a nyár és a kánikula beköszönte előtt felújítani a kertjét, és olyan megoldásokat keres, amelyek hosszú évekig megállják a helyüket? A beton térkövek tartósak, megfelelő lerakással akár évtizedekig is esztétikus megoldást kínálnak a kert és az autóbeálló rendezett képének fenntartásához.

beton térkő tartósságát a gyártási technológia biztosítja. Többféle adalék kerül az alapanyagába, ami biztosítja a kopásállóságot, a gyártás során alkalmazott tömörítési eljárásnak köszönhetően pedig a beton térkő télen is jól viseli az időjárás viszontagságait. Mivel nem képes felszívni a vizet, szétfagyni sem tud, a lerakás módja miatt ráadásul még a vízelvezetést is megoldja, tehát tökéletes burkolatnak mondható. Akár egy kerti útról, akár teraszról, vagy kocsifelhajtóról van szó, a beton térkő tartós és esztétikus lehetőséget nyújt.

Amennyiben beton térkövet szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

AJÁNLATKÉRÉS