Infinity térkőcsalád

Infinity térkőcsalád
Méretek /cm 10×20 20×20 10×10
db/sor 48 24 99
db/m2 50 25 100
m2/sor 0,96 0,96 0,99
sor/raklap 10 10 10
m2/raklap 9,6 9,6 9,9
kg/raklap 1400 1400 1400

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket elérhetőségeinken!


Még több kép!


Rakásminták

Az Infinity térkő család

Nincs ideje a pázsit gondozására? Mégsem szeretne egy elhanyagolt, csúnya és lehangoló udvarra kilépni reggelente? Fontolja meg a térkő lehetőségét! Igen, a térkő nem tartozik az legolcsóbb megoldások közé, de a későbbiekben maximális mértékben képes teljesíteni a felé támasztott elvárásokat!

Ismerje meg az Infinity térköveket és csinosítsa ki az udvart, a kertet ezzel a térkő családdal! Az Infinity térkövek szépek, sokoldalúak, mindenhol megállják a helyüket, nem véletlenül olyan népszerűek! Ez a térkő család több féle méretű térkőből áll, így tetszés szerint megválasztható, hogy a kisebb vagy a nagyobb kövekből kialakított térburkolat az, amit választanánk. A nagyobb térkövek optikailag nagyobbnak mutatják a teret, a kisebbekkel részletesebb minták valósíthatóak meg, illetve ezeket kombinálhatjuk is!

A méretválaszték mellett rengeteg színárnyalatból választhatnak vásárlóink, amiknek a kombinálásával változatos és egyedi minták hozhatóak létre. Szürke, antracit, antik-vörös, tojáshéj vagy fehér? Ha nem biztos benne, segítünk a választásban, hogy a legjobb Infinity térkő kerülhessen az új térburkolatba!

Infinity térkő: a kevesebb néha több!

Sok udvarban, kertben szép, egészséges, zöld pázsit van, amit sokan sikeresen és odaadással gondoznak. Nem mindenki szereti az egybefüggő beton vagy kő burkolatot, sokan inkább a természetes, növényekkel teli udvarra szavaznak. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kiegészíteni itt-ott a területet egy kis kövezettel, például dekoratív térkővel.

Az Infinity térkövek gazdag színválasztéka, változatos méretezése és megbízható minősége alkalmassá teszi ezt a termékcsaládot arra, hogy helyet kapjon az udvarokban, kertekben. Ha Ön nem szeretné az egész területet lefedni, akkor is találhat olyan részt, ami kifejezetten igényli egy szép térkő jelenlétét.

A szabadtéri sütögetés egyre népszerűbb tevékenység, grillezni, bográcsozni nyáron szokás, méghozzá a kertben, főleg, ha nincs terasz. Erre a célra térkövekből alakíthatunk ki egy kisebb területet, így nem kell a pázsitot letaposni hozzá. Az Infinity térkövekkel karakteres kerti utacskákat, vagy pihenőt is kialakíthatunk, megtörve a fű egyhangúságát és megóvva annak szépségét!

AJÁNLATKÉRÉS