Az eladó térköveink között megtalálja a kertbe, udvarra való burkolatot. A térburkolat kiválasztásában segítünk pár jó tanáccsal.

A térkövek külseje az első, amit a legkönnyebb eldönteni, mert a vásárlót elsősorban a tetszés vezérli. A színek, formák valóban lényeges tulajdonságait alkotják a térburkolatnak és hozzátesznek az ingatlanhoz is, de ez önmagában még nem elegendő választási szempont.

Elöljáróban tisztázni kell a térkövek helyét és azt, hogy milyen funkciójuk lesz. Kocsifeljáró, kis tér a kerti bútornak vagy kövezett ösvény, ami a gyepen keresztül kanyarog?

A burkolat igénybevétele és terhelése hatással van annak tartósságára is. Másféle térkő kell egy kocsibeállóhoz és más egy kerti lépcsőhöz. Attól függően, hogy gyalogosan vagy járművel közlekednek rajta, lehet vastagabb vagy vékonyabb is egy térkő.

Ne hagyja figyelmen kívül a burkolat anyagát, azt, mennyire időjárásálló és milyen karbantartást igényel! A műszaki tulajdonságok, az esztétika és a várható élettartam is befolyásoló tényezők.

AJÁNLATKÉRÉS